Lucrări de mentenanță la rezervorul de apă situat în dealul Jelnei

Lucrări de mentenanță la rezervorul de apă situat în dealul Jelnei

Stimați clienți,

În intervalul 22 noiembrie – 25 noiembrie 2022, compania noastră a programat realizarea unor lucrări de mentenanță cu o complexitate ridicată la rezervorul de apă situat în Dealul Jelnei.

Implementarea acestor lucrări implică sistarea totală a apei în intervalul menționat în localitățile Jelna, Monariu, Buduș, Budacu de Jos, Simionești, Satu Nou, Petriș, Orheiu Bistriței. Vor fi afectate, de asemenea, și străzile Valea Jelnei, Câmpului, Dâmbului, Taberei, Codrului, Pajiștei, Fotbaliștilor.

Având în vedere faptul că nu există modalități alternative de alimentare cu apă a acestor zone, în tot acest interval, vom furniza utilizatorilor casnici și operatorilor economici apă cu cisterna. Totodată, rugăm consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere o parte din necesarul aferent perioadei de sistare anunțată.

Cisternele vor furniza apă după un program prestabilit pe care îl vom anunța în zilele care urmează.

Ne cerem scuze anticipat pentru disconfortul creat în aceste zile și ne arătăm totala deschidere în gestionarea situațiilor expuse de abonații noștri. Vă vom ține la curent și vom furniza informații actualizate pe măsură ce se desfășoară lucrările la rezervorul de apă.

Vă stăm la dispoziție la numerele de telefon 0263.214014 / 0372742478 și pe adresa de email office@aquabis.ro.

Conducerea „AQUABIS” S.A.


Silviu Gorea

Website: