Sistare furnizare apa potabila in localitatea Caianu Mic pe strada Tiblesului si Caianului- Partial

Sistare furnizare apa potabila in localitatea Caianu Mic pe strada Tiblesului si Caianului- Partial

În vederea efectuării unor lucrări impuse pe rețeaua de distribuție a apei , compania noastră anunță întreruperea a furnizării apei potabile, astăzi 01. Mai 2024, de la orele 09.00 – până mâine 02. Mai 2024 orele 14.00 ( estimativ ), în localitatea Căianu Mic pe strada Tibleșului și Căianului – parțial.
Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.
Menționăm faptul că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată și este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate. Din acest motiv, în unele situații anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă.
În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității), fapt pentru care înainte de consum, vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval.
Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon : 0263213117 și 0372742478.


Dispecerat

Website: