Sistare furnizare apa potabila in loc. Branistea si Malut

Sistare furnizare apa potabila in loc. Branistea si Malut

Comunicat sistare

Joi , 11.07.2024 , Electrica Beclean , va efectua unele lucrări programate pe rețeaua de energie electrică din zona localităților Braniștea și Măluț .
Din acest motiv , furnizarea apei potabile în loc. BRANIȘTEA și MĂLUȚ va fi întreruptă în intervalul orar 09.00 – 15.00 ( estimativ ) .
Vă rugăm să vă asigurați o rezervă de apă potabilă din timp pentru necesitățile casnice.
Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.
Menționăm faptul că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată și este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate. Din acest motiv, în unele situații anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă.
În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității), fapt pentru care înainte de consum, vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval.
Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon : 0263213117 și 0372742478.


Dispecerat

Website: