Sistare furnizare apa în mun. BISTRIȚA , pe strada Ion Slavici și pe străzile adiacente

Sistare furnizare apa în mun. BISTRIȚA , pe strada Ion Slavici și pe străzile adiacente

Comunicat sistare

Astăzi 10.07.2024 , între orele 10.00 – 15.00 , se va sista furnizarea apei potabile în mun. BISTRIȚA , pe strada Ion Slavici și pe străzile adiacente cuprinse între str. I.Slavici și Drumul Dumitrei Vechi . În acest interval orar , se vor efectua lucrări de remediere a unei avarii .
Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.
Menționăm faptul că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată și este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate. Din acest motiv, în unele situații anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă.
În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității), fapt pentru care înainte de consum, vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval.
Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon : 0263213117 și 0372742478.


Dispecerat

Website: