Sistare furnizare apă potabilă – în atenția locuitorilor din localitățile Beclenuț, Coldău și orașul Beclean

Sistare furnizare apă potabilă – în atenția locuitorilor din localitățile Beclenuț, Coldău și orașul Beclean

În data de 23 noiembrie 2023, echipele firmei responsabile cu implementarea proiectului “Eficiența energetică și utilizarea energiei din resurse regenerabile pentru consumul propriu la nivelul operatorului regional Aquabis SA” vor efectua în Stația de Tratare a apei din Beclean acțiunile necesare conectării panourilor fotovoltaice. În contextul întreruperii alimentării cu energie electrică a Stației de tratare necesară pentru realizarea acestor lucrări, compania noastră anunță sistarea furnizării apei potabile în ziua de joi, 23 noiembrie 2023, între orele 09.00 – 16.00 (estimativ) în localitățile Beclenuț și Coldău. De asemenea, abonații din orașul Beclean vor resimți lipsă de presiune sau chiar lipsă apă în anumite puncte în intervalul orar 12.00 – 16.00 (estimativ), în funcție de consumurile realizate.
În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității), fapt pentru care înainte de consum, vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval.
Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon : 0263213117 și 0372742478.


Dispecerat

Website: