Apel utilizare civilizată a sistemului de canalizare

Apel utilizare civilizată a sistemului de canalizare

Stimați clienți

„AQUABIS” S.A. revine cu noi imagini despre colmatarea stațiilor de pompare și a stațiilor de epurare din aria de exploatare. Mai jos vă prezentăm câteva instantanee de la intervențiile recente la stațiile de pompare și de epurare de la Blăjeni, Arcalia, Orhei și Satu Nou. După cum se vede este vorba de multe deșeuri textile, pampersuri, tampoane etc. a căror loc ar fi în lada de gunoi menajer colectat și în mediul rural.

Stațiile de pompare și stațiile de epurare sunt proiectate să funcționeze în regim automat și au dotări moderne la nivel european. Rețelele de apă și canalizare sunt realizate prin proiecte finanțate de Uniunea Europeană scopul lor fiind asigurarea unei vieți decente și în mediul rural.

Intervenția și mentenanța la stațiile de pompare și la stațiile de epurare a căror funcționare este întreruptă datorită blocajelor presupune costuri mari drept pentru care „AQUABIS” S.A. face un apel către consumatorii din zonele vizate să nu mai arunce în căminele de racord și în căminele colectoare resturi menajere. Rețeaua de canalizare este construită pentru colectarea și epurarea apelor uzate menajere.

Conducerea „AQUABIS” S.A.


Silviu Gorea

Website: