image_pdfimage_print
Informare

Stimate consumator

Conform Regulamentului serviciului de alimentare cu apa și canalizare din județul Bistrița, aprobat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă și de Canalizare Bistrița, cu Hotararea 18 / 30.09.2014, vă informăm că citirea contoarelor pentru zona Bistrița și cartierele: Unirea, Ghinda, Sigmir, Viișoara, Sărata, Sărățel, se face din 2 în 2 luni.

Facturile se vor emite lunar astfel:
– o lună estimare;
– o lună regularizare consum prin citire apometru.

În cazul în care consumatorul consideră că estimarea cantității de apă în vederea facturării este prea mare, este invitat la sediul societății în vederea stabilirii estimării.

SC  AQUABIS  SA

 


 

SC AQUABIS SA prin compartimentul Relaţii cu Publicul pune la dispoziţia celor interesaţi informaţii cu privire la:
• calitatea apei;
• organizarea vizitelor cu clase de elevi în staţiile de tratare şi epurare a apei.

În vederea organizării eficiente, vizitele pot fi programate la sediul AQUABIS, telefon 0263/214.014, persoană de contact dl. DOMBREA ADRIAN.

SC  AQUABIS  SA

 


 

Anunț solicitare acord de mediu

SC AQUABIS SA, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă şi Apă Uzată în județul Bistrița-Năsăud, propus a fi amplasat în județul Bistriţa-Năsăud, pe raza a 52 unităţi administrativ teritoriale cuprinzând 139 localităţi, din care: 4 oraşe (municipiul Bistriţa şi oraşele Beclean, Năsăud şi Sângeorz-Băi) şi 48 de comune, membre ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă şi de Canalizare în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20 şi la sediul titularului: SC AQUABIS SA, din din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 1, judeţul Bistriţa-Năsăud, în zilele de luni – joi între orele 9 – 15 și vineri, între orele 9 – 13.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, pe toată durata procedurii de mediu.

 


 

Anunț solicitare acord de mediu

SC AQUABIS SA, titulară a: Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă şi Apă Uzată în județul Bistrița-Năsăud, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru: Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă şi Apă Uzată în județul Bistrița-Năsăud, propus a fi amplasat în județul Bistriţa-Năsăud, pe raza a 50 unităţi administrativ teritoriale cuprinzând 134 localităţi, din care: 4 oraşe (municipiul Bistriţa şi oraşele Beclean, Năsăud şi Sângeorz-Băi) şi 46 de comune, membre ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă şi de Canalizare în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud din Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi, între orele 9.00-15.00 şi vineri între 9.00-13.00, precum şi pe site-ul agenției: http://apmbn.anpm.ro/.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 27.07.2018.

  image_pdfimage_print

  Dispecerat Non-Stop


  0263/213.117; 0372.74.24.78
  Ad
  Ad

  Accesează arhiva comunicatelor de sistare a apei

  mai 2019
  LMaMiJVSD
     1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 31   
  « Apr   Iun »
  Ad
  Ad