image_pdfimage_print
Informare

ANUNȚ – PLATA ONLINE A FACTURII PE SITE-UL AQUABIS

Stimați clienți,

Vă informăm că achitarea facturii emisă de AQUABIS SA se poate realiza și pe site-ul nostru fără autentificare, accesând acest link: https://www.plataonline.aquabis.ro.

Pentru aceasta aveți nevoie de codul de client și de numărul unei facturi emisă pe codul de client respectiv.

Dacă nu știți codul de client sau factura, fie puteți solicita primirea facturii pe email (în format pdf) prin înregistrarea adresei email de corespondență (vezi cum poți solicita emiterea facturii pe email), fie puteți contacta departamentul Urmărire Încasare Producție din cadrul unității noastre.

   


   

  ANUNȚ – TRANSMITERE FACTURĂ ÎN FORMAT ELECTRONIC

  Stimați clienți,

  Vă informăm că puteți primi factura pe email (în format pdf) prin înregistrarea adresei email de corespondență prin următoarele metode:

    a. Completarea la sediul SC AQUABIS SA a unui formular de înnoire a datelor de contact;
    b. Trimiterea pe adresa a unui email conținând următoarele informații:

      – cod client,
      – un număr de factură emis de SC AQUABIS SA pe acest cod de client,
      – număr de telefon,
      – cod numeric personal,
      – adresa email de corespondență unde doriți să fie transmise facturile.
    c. Completarea și transmiterea online a formularului accesând linkul următor: click aici pentru solicitarea online a transmiteriie facturii în format electronic

  Vă mulțumim pentru înțelegere,

         Conducerea SC AQUABIS SA

   


   

  ANUNȚ – PROGRAM CU PUBLICUL RESTRICȚIONAT IMPUS DE PANDEMIA CU CORONAVIRUS

  Până la expirarea perioadei stării de alertă datorită situației impuse de CORONAVIRUS accesul publicului în sediul societății se va face astfel:
  – la casierie pentru plata facturilor.
  – la registratură pentru toate documentele ce privesc relația cu societatea noastră.

  Documentele mai pot fi adresate în scris pe adresa de e-mail: sau prin fax la nr. 0263/216.608. Orice informație sau solicitare în legătură cu activitatea societății noastre poate fi oferită telefonic la numerele: 0263/212.878, 0263/214.014, 0263/212.878 sau non-stop la dispeceratul societății la numerele: 0263/213.117, 0372/742.478.

  Audiențele în această perioadă se suspendă.

  Vă mulțumim pentru înțelegere,

         Conducerea SC AQUABIS SA

   


   

  ANUNȚ – MODALITATE FACTURARE CONSUM ESIMAT / REGULARIZAT

  Stimate consumator

  Conform Regulamentului serviciului de alimentare cu apa și canalizare din județul Bistrița, aprobat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă și de Canalizare Bistrița, cu Hotararea 18 / 30.09.2014, vă informăm că citirea contoarelor pentru zona Bistrița și cartierele: Unirea, Ghinda, Sigmir, Viișoara, Sărata, Sărățel, se face din 2 în 2 luni.

  Facturile se vor emite lunar astfel:
  – o lună estimare;
  – o lună regularizare consum prin citire apometru.

  În cazul în care consumatorul consideră că estimarea cantității de apă în vederea facturării este prea mare, este invitat la sediul societății în vederea stabilirii estimării.

  SC   AQUABIS   SA

   


   

  SC AQUABIS SA prin compartimentul Relaţii cu Publicul pune la dispoziţia celor interesaţi informaţii cu privire la:
  • calitatea apei;
  • organizarea vizitelor cu clase de elevi în staţiile de tratare şi epurare a apei.

  În vederea organizării eficiente, vizitele pot fi programate la sediul AQUABIS, telefon 0263/214.014, persoană de contact dl. DOMBREA ADRIAN.

  SC  AQUABIS  SA

   


   

  Anunț solicitare acord de mediu

  SC AQUABIS SA, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă şi Apă Uzată în județul Bistrița-Năsăud, propus a fi amplasat în județul Bistriţa-Năsăud, pe raza a 52 unităţi administrativ teritoriale cuprinzând 139 localităţi, din care: 4 oraşe (municipiul Bistriţa şi oraşele Beclean, Năsăud şi Sângeorz-Băi) şi 48 de comune, membre ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă şi de Canalizare în judeţul Bistriţa-Năsăud.

  Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20 şi la sediul titularului: SC AQUABIS SA, din din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 1, judeţul Bistriţa-Năsăud, în zilele de luni – joi între orele 9 – 15 și vineri, între orele 9 – 13.

  Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, pe toată durata procedurii de mediu.

   


   

  Anunţ public privind dezbatere publică

  SC AQUABIS SA anunță publicul interesat asupra depunerii Raportului privind impactul asupra mediului şi a Studiului de evaluare adecvată pentru: Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă şi Apă Uzată în județul Bistrița-Năsăud, propus a fi amplasat în județul Bistriţa-Năsăud, pe raza a 50 unităţi administrativ teritoriale cuprinzând 134 localităţi, din care: 4 oraşe (municipiul Bistriţa şi oraşele Beclean, Năsăud şi Sângeorz-Băi) şi 46 de comune, membre ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă şi de Canalizare în judeţul Bistriţa-Năsăud.

  Tipul deciziei posibile luate de Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

  Raportul privind impactul asupra mediului şi Studiul de evaluare adecvată pot fi consultate la sediul Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistrița-Năsăud, din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20 și la sediul SC AQUABIS SA, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 1, în zilele de luni-joi, între orele 9.00-15.00 și vineri, între orele 9.00-13.00.

  Documentele menționate sunt disponibile şi pe site-ul agenţiei http://apmbn.anpm.ro/ la secţiunea Reglementări – Acordul de mediu – Documentaţii procedura EIA şi EA.

  Dezbaterea publică a Raportului privind impactul asupra mediului și a Studiului de evaluare adecvată va avea loc la sediul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Piaţa Petru Rareş, nr. 1, în Sala Mare de Şedinţe a Palatului Administrativ, etaj I, în data de 19 septembrie 2019, începând cu ora 12,00.

  Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observații privind documentele menționate, la sediul A.P.M. Bistrița-Năsăud, din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20, județul Bistrița-Năsăud, până la data de 19.09.2019.

  Data afişării anunţului pe site: 14.08.2019

   

  Anunţ public privind decizia de emitere a acordului de mediu

  SC AQUABIS SA anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru: Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă şi Apă Uzată în județul Bistrița-Năsăud, propus a fi amplasat pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud.

  Proiectul acordului de mediu poate fi consultat la sediul A.P.M. Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi, între orele 9.00-15.00 şi vineri între 9.00-13.00, precum şi pe site-ul agenției: http://apmbn.anpm.ro/.

  Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul A.P.M. Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud.

  Data afişării anunţului pe site: 10.10.2019

   

  image_pdfimage_print

  Dispecerat Non-Stop


  0263/213.117; 0372.74.24.78
  Ad
  Ad
  Ad
  Ad
  Ad
  Ad