image_pdfimage_print
Informare

Stimate consumator

Conform Regulamentului serviciului de alimentare cu apa și canalizare din județul Bistrița, aprobat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă și de Canalizare Bistrița, cu Hotararea 18 / 30.09.2014, vă informăm că citirea contoarelor pentru zona Bistrița și cartierele: Unirea, Ghinda, Sigmir, Viișoara, Sărata, Sărățel, se face din 2 în 2 luni.

Facturile se vor emite lunar astfel:
– o lună estimare;
– o lună regularizare consum prin citire apometru.

În cazul în care consumatorul consideră că estimarea cantității de apă în vederea facturării este prea mare, este invitat la sediul societății în vederea stabilirii estimării.

SC  AQUABIS  SA

 


 

SC AQUABIS SA prin compartimentul Relaţii cu Publicul pune la dispoziţia celor interesaţi informaţii cu privire la:
• calitatea apei;
• organizarea vizitelor cu clase de elevi în staţiile de tratare şi epurare a apei.

În vederea organizării eficiente, vizitele pot fi programate la sediul AQUABIS, telefon 0263/214.014, persoană de contact dl. DOMBREA ADRIAN.

SC  AQUABIS  SA

 


 

Anunț solicitare acord de mediu

SC AQUABIS SA, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă şi Apă Uzată în județul Bistrița-Năsăud, propus a fi amplasat în județul Bistriţa-Năsăud, pe raza a 52 unităţi administrativ teritoriale cuprinzând 139 localităţi, din care: 4 oraşe (municipiul Bistriţa şi oraşele Beclean, Năsăud şi Sângeorz-Băi) şi 48 de comune, membre ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă şi de Canalizare în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20 şi la sediul titularului: SC AQUABIS SA, din din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 1, judeţul Bistriţa-Năsăud, în zilele de luni – joi între orele 9 – 15 și vineri, între orele 9 – 13.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, pe toată durata procedurii de mediu.

 


 

Anunţ public privind dezbatere publică

SC AQUABIS SA anunță publicul interesat asupra depunerii Raportului privind impactul asupra mediului şi a Studiului de evaluare adecvată pentru: Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă şi Apă Uzată în județul Bistrița-Năsăud, propus a fi amplasat în județul Bistriţa-Năsăud, pe raza a 50 unităţi administrativ teritoriale cuprinzând 134 localităţi, din care: 4 oraşe (municipiul Bistriţa şi oraşele Beclean, Năsăud şi Sângeorz-Băi) şi 46 de comune, membre ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă şi de Canalizare în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Tipul deciziei posibile luate de Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Raportul privind impactul asupra mediului şi Studiul de evaluare adecvată pot fi consultate la sediul Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistrița-Năsăud, din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20 și la sediul SC AQUABIS SA, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 1, în zilele de luni-joi, între orele 9.00-15.00 și vineri, între orele 9.00-13.00.

Documentele menționate sunt disponibile şi pe site-ul agenţiei http://apmbn.anpm.ro/ la secţiunea Reglementări – Acordul de mediu – Documentaţii procedura EIA şi EA.

Dezbaterea publică a Raportului privind impactul asupra mediului și a Studiului de evaluare adecvată va avea loc la sediul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Piaţa Petru Rareş, nr. 1, în Sala Mare de Şedinţe a Palatului Administrativ, etaj I, în data de 19 septembrie 2019, începând cu ora 12,00.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observații privind documentele menționate, la sediul A.P.M. Bistrița-Năsăud, din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20, județul Bistrița-Năsăud, până la data de 19.09.2019.

Data afişării anunţului pe site: 14.08.2019

 

Anunţ public privind decizia de emitere a acordului de mediu

SC AQUABIS SA anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru: Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă şi Apă Uzată în județul Bistrița-Năsăud, propus a fi amplasat pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud.

Proiectul acordului de mediu poate fi consultat la sediul A.P.M. Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi, între orele 9.00-15.00 şi vineri între 9.00-13.00, precum şi pe site-ul agenției: http://apmbn.anpm.ro/.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul A.P.M. Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud.

Data afişării anunţului pe site: 10.10.2019

 

  image_pdfimage_print

  Dispecerat Non-Stop


  0263/213.117; 0372.74.24.78
  Ad

  Accesează arhiva comunicatelor de sistare a apei

  februarie 2020
  LMaMiJVSD
        1 2
  3 4 5 6 7 8 9
  10 11 12 13 14 15 16
  17 18 19 20 21 22 23
  24 25 26 27 28 29  
  « Ian   Mar »
  Ad
  Ad